Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

FINAL FANTASY X-2 USED (PS2)

19.90
ccode_4389
1 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

 

Ο Tidus είναι ένα αστέρι του δημοφιλούς παιχνιδιού Blitzball. Καθώς αυτός και η ομάδα του βρίσκονται σε έναν κρίσιμο αγώνα, μια φοβερή καταστροφή πλήττει το νησί του, εκτοξεύοντάς τον 1000 χρόνια μπροστά στο χρόνο.

Εκεί θα γνωρίσει την Yuna, μια κοπέλα ιέρεια επιφορτισμένη με τον να καλεί και να απελευθερώνει τα πνεύματα των εκλιπόντων. Μαζί, θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν την απειλή του Sin, ενός αχόρταγου πλάσματος που καταστρέφει και καταβροχθίζει κόσμους και ευθύνεται για την καταστροφή του κόσμου του Tidus...

Για πρώτη φορά σε παιχνίδι Final Fantasy θα ακούτε τις φωνές των χαρακτήρων ενώ μιλάνε και τα πρόσωπά τους θα κάνουν τις ανάλογες κινήσεις για να ταιριάζουν με τους λέξεις που ξεστομίζουν. Το παιχνίδι διαθέτει καταπληκτικές κινηματογραφικές σκηνές που θα σας συγκινήσουν στο έπακρο και θα σας καταπλήξουν με την διαύγεια των γραφικών τους.

Το σύστημα μάχης σας επιτρέπει να καλέσετε οποιονδήποτε χαρακτήρα, ανά πάσα στιγμή δίνοντάς σας φοβερά ανοίγματα για να καταστρώσετε προσεκτικά τη στρατηγική σας.

Το σύστημα επιπέδων και ιδιοτήτων(leveling system) είναι μια τεράστια σφαίρα. Κάθε φορά που θα ανεβαίνετε επίπεδο θα μπορείτε να μετακινείτε την μπίλια στην τεράστια έκταση της σφαίρας και να επιλέγετε έτσι την ιδιότητα που θέλετε να αναπτύξετε. Η αληθινή πρόκληση βρίσκεται στο να την ολοκληρώσετε...

Κατασκευαστής:
Kingston
Barcode:
  • 5030948037016
Φίλτρο:
  • Adventure