Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Spin Master Harry Potter: Micro Magical Moments - Harry Potter/Stag Patronus/Dementor Figures Set (6069437)

12.30
102504
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το Spin Master Harry Potter: Micro Magical Moments - Harry Potter/Stag Patronus/Dementor Figures Set (6069437) είναι ένα σετ συλλεκτικών μικρών φιγούρων που ανήκει στη σειρά "Micro Magical Moments" της εταιρείας Spin Master. Το σετ είναι βασισμένο στον κόσμο του Harry Potter και περιλαμβάνει τρεις φιγούρες από εμβληματικές στιγμές των βιβλίων και των ταινιών της σειράς.

Περιεχόμενο του σετ:

  1. Harry Potter: Η φιγούρα του Harry απεικονίζεται σε μια εμβληματική πόζα, έτοιμος να χρησιμοποιήσει το ξόρκι Expecto Patronum.
  2. Stag Patronus: Ο Προστάτης (Patronus) του Harry, το ελάφι, είναι επίσης μέρος του σετ, εκπροσωπώντας την προστατευτική δύναμη που επικαλείται ο Harry.
  3. Dementor: Η φιγούρα του Dementor απεικονίζει το τρομακτικό πλάσμα που τρέφεται από τον φόβο και την απελπισία, σύμβολο των σκοτεινών στιγμών στον κόσμο του Harry Potter.

Χαρακτηριστικά:

  • Μικρή κλίμακα: Οι φιγούρες είναι σε μικρή κλίμακα, ιδανικές για συλλογή και για έκθεση σε περιορισμένο χώρο.
  • Λεπτομέρεια και πιστότητα: Παρά το μικρό τους μέγεθος, οι φιγούρες είναι πολύ καλά σχεδιασμένες, με προσοχή στις λεπτομέρειες για να αποτυπώνουν την αυθεντικότητα των χαρακτήρων και των σκηνών.
  • Συλλεκτική αξία: Το σετ αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης συλλογής φιγούρων "Micro Magical Moments" από τον κόσμο του Harry Potter, καθιστώντας το ελκυστικό για συλλέκτες.

Αυτό το σετ είναι ιδανικό για φαν του Harry Potter όλων των ηλικιών που επιθυμούν να αποκτήσουν μινιατούρες που αποτυπώνουν μαγικές στιγμές από τον αγαπημένο τους κόσμο.

Κατασκευαστής:
SPIN MASTER
Barcode:
  • 778988600504

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες