Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Spin Master DC: Batman Adventures - Batman VS. Mr.Freeze (6070243)

37.90
102478
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το Spin Master DC: Batman Adventures - Batman VS. Mr. Freeze (6070243) είναι ένα σετ δράσης που φέρνει τον κόσμο του Batman και των εχθρών του στη ζωή, επιτρέποντας στα παιδιά να ζήσουν συναρπαστικές περιπέτειες με τους αγαπημένους τους υπερήρωες και κακοποιούς. Ακολουθούν τα κύρια χαρακτηριστικά του:

  • Ηλικία: Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.
  • Περιεχόμενα σετ: Περιλαμβάνει δύο φιγούρες δράσης, τον Batman και τον Mr. Freeze, μαζί με τα αξεσουάρ τους, όπως όπλα και gadgets που βοηθούν στη μάχη.
  • Κινούμενες φιγούρες: Και οι δύο φιγούρες διαθέτουν αρθρώσεις στα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι, επιτρέποντας στα παιδιά να τις τοποθετούν σε διαφορετικές στάσεις μάχης και να αναπαραστήσουν σκηνές από τον κόσμο του Batman.
  • Σχεδιασμός: Οι φιγούρες είναι σχεδιασμένες με λεπτομέρεια, αποτυπώνοντας τον κλασικό σχεδιασμό του Batman και του Mr. Freeze, όπως τους γνωρίζουμε από τα κόμικς και τις ταινίες.
  • Διαδραστικότητα: Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν συναρπαστικές ιστορίες και μάχες ανάμεσα στον Batman και τον Mr. Freeze, ενθαρρύνοντας το φανταστικό παιχνίδι και την αφήγηση ιστοριών.
  • Εκπαιδευτική αξία: Ενισχύει τη δημιουργικότητα, την επίλυση προβλημάτων και τη φαντασία, καθώς τα παιδιά αναπαριστούν τις μάχες και τις περιπέτειες των χαρακτήρων.

Αυτό το σετ παιχνιδιού είναι ιδανικό για μικρούς θαυμαστές του Batman που θέλουν να ζήσουν δράση και περιπέτειες με τον αγαπημένο τους ήρωα, ενώ παίζουν και διασκεδάζουν με τις φιγούρες και τα αξεσουάρ.

Κατασκευαστής:
SPIN MASTER
Barcode:
  • 681147020382

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες