Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

AS Marvel: Boomez - Wave 4 Figure Dice (Random) (1013-98500)

5.20
099140
+

Διαθέσιμο σε μία με τρεις εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας.

70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το AS Marvel: Boomez - Wave 4 Figure & Dice (Random) (1013-98500) είναι ένα προϊόν συλλογής που συνδυάζει μικρές φιγούρες από το σύμπαν της Marvel με ζάρια. Αυτή η σειρά, γνωστή ως "Boomez", προσφέρει στους συλλέκτες και θαυμαστές της Marvel την ευκαιρία να αποκτήσουν τυχαίες φιγούρες από το δημοφιλές σύμπαν των υπερηρώων.

Η Wave 4 της σειράς Boomez περιλαμβάνει μια ποικιλία από αγαπημένους χαρακτήρες της Marvel, όπως ήρωες και κακοποιούς. Κάθε πακέτο περιέχει μία τυχαία φιγούρα, η οποία συνοδεύεται από ένα ειδικό ζάρι (dice) που έχει σχέση με το χαρακτήρα. Η τυχαία φύση του προϊόντος (random) προσθέτει το στοιχείο της έκπληξης και καθιστά τη συλλογή αυτών των φιγούρων ακόμα πιο συναρπαστική, καθώς δεν γνωρίζετε ποιον χαρακτήρα θα λάβετε μέχρι να ανοίξετε το πακέτο.

Οι φιγούρες είναι μικρού μεγέθους και σχεδιασμένες με έντονα χρώματα και στυλ που αντικατοπτρίζουν τις δημοφιλείς απεικονίσεις των χαρακτήρων στη Marvel. Αυτές οι φιγούρες είναι ιδανικές για συλλογή, αλλά και για παιχνίδι, καθώς οι χαρακτήρες και τα ζάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα παιχνίδια ή να προστεθούν σε μια μεγαλύτερη συλλογή Marvel.

Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο τόσο για τους συλλέκτες που θέλουν να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με φιγούρες Marvel όσο και για τα παιδιά που απολαμβάνουν να παίζουν με τους αγαπημένους τους ήρωες. Το AS Marvel: Boomez - Wave 4 Figure & Dice είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για δώρο, προσφέροντας μια διασκεδαστική και απρόβλεπτη εμπειρία συλλογής.

Κατασκευαστής:
Barcode:
  • 8052532632374

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες