Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Bandai Tamagotchi Original - Tama Garden (42985)

23.40
095275
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το Bandai Tamagotchi Original - Tama Garden (42985) είναι μια συλλεκτική έκδοση του δημοφιλούς ψηφιακού κατοικίδιου παιχνιδιού, Tamagotchi. Αυτή η έκδοση, με το όνομα Tama Garden, διαθέτει ένα όμορφο και χαριτωμένο σχέδιο εμπνευσμένο από τον κήπο, με μοτίβα που θυμίζουν φυτά και λουλούδια, προσδίδοντας μια φρέσκια και φυσική αίσθηση στη συσκευή.

Όπως και στις κλασικές εκδόσεις Tamagotchi, οι παίκτες αναλαμβάνουν να φροντίσουν το ψηφιακό κατοικίδιο τους, το οποίο απαιτεί καθημερινή προσοχή και φροντίδα. Θα πρέπει να ταΐζετε το Tamagotchi, να το καθαρίζετε, να παίζετε μαζί του και να φροντίζετε την ευτυχία του. Ανάλογα με το πώς το φροντίζετε, το Tamagotchi θα εξελιχθεί μέσα από διάφορα στάδια ζωής.

Το Tama Garden σχέδιο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όσους αγαπούν τη φύση και τα όμορφα, φυσικά μοτίβα. Το μικρό, φορητό μέγεθος του Tamagotchi το καθιστά εύκολο να το έχετε πάντα μαζί σας, επιτρέποντάς σας να φροντίζετε το ψηφιακό κατοικίδιο σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η έκδοση είναι τέλεια τόσο για νοσταλγούς του κλασικού Tamagotchi όσο και για νέους παίκτες που θέλουν να γνωρίσουν αυτό το διαχρονικό παιχνίδι. Το Bandai Tamagotchi Original - Tama Garden είναι επίσης ένα υπέροχο δώρο για συλλέκτες και για όσους θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία της φροντίδας ενός ψηφιακού κατοικίδιου με μια πινελιά φυσικής ομορφιάς.

Κατασκευαστής:
Barcode:
  • 3296580429851

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες