Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Bandai Tamagotchi Original - Lots of Love (42975)

23.40
090776
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το Bandai Tamagotchi Original - Lots of Love (42975) είναι μια έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Tamagotchi, που επανεκδόθηκε από την Bandai για να προσφέρει στους παίκτες τη νοσταλγία του αρχικού ψηφιακού κατοικίδιου με ένα μοντέρνο και κομψό σχέδιο. Το συγκεκριμένο μοντέλο, με την ονομασία Lots of Love, διαθέτει ένα τρυφερό και χαριτωμένο σχέδιο που είναι διακοσμημένο με καρδιές, αντανακλώντας την αγάπη και τη φροντίδα που δίνετε στο ψηφιακό σας κατοικίδιο.

Όπως και στις άλλες εκδόσεις του Tamagotchi, οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα του ψηφιακού κατοικίδιου, το οποίο απαιτεί καθημερινή προσοχή. Θα πρέπει να το ταΐζετε, να το καθαρίζετε, να παίζετε μαζί του και να διασφαλίζετε ότι είναι ευτυχισμένο. Η σωστή φροντίδα οδηγεί σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης, καθώς το κατοικίδιο σας μεγαλώνει και αναπτύσσεται.

Το Lots of Love σχέδιο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό λόγω της γλυκύτητας και της ρομαντικής του αισθητικής, καθιστώντας το ιδανικό για συλλέκτες και για όσους αγαπούν τα χαριτωμένα και στοργικά μοτίβα. Το μικρό μέγεθος του Tamagotchi σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού, κρατώντας το κατοικίδιο σας πάντα κοντά σας.

Αυτή η έκδοση είναι ιδανική για όσους θέλουν να αναβιώσουν την εμπειρία του αρχικού Tamagotchi ή να την μοιραστούν με τα παιδιά τους. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό δώρο για συλλέκτες ή για οποιονδήποτε αναζητά ένα διασκεδαστικό και νοσταλγικό gadget που συνδυάζει τη χαρά της φροντίδας με μια δόση ρετρό παιχνιδιού.

Κατασκευαστής:
Barcode:
  • 3296580429752

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες