Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Bandai Tamagotchi Original - Flower Perfume (P2) (42983)

23.40
095276
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το Bandai Tamagotchi Original - Flower Perfume (P2) (42983) είναι μια επανέκδοση του κλασικού παιχνιδιού Tamagotchi, που πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 1990 και έγινε γρήγορα ένα από τα πιο αγαπημένα ψηφιακά κατοικίδια. Αυτή η συγκεκριμένη έκδοση, με το όνομα Flower Perfume, διαθέτει ένα κομψό σχέδιο με λουλούδια, προσθέτοντας μια ρομαντική και φρέσκια αισθητική στο διαχρονικό παιχνίδι.

Το Tamagotchi παραμένει πιστό στην κλασική του μορφή και λειτουργία, προσφέροντας την ίδια εμπειρία φροντίδας ενός ψηφιακού κατοικίδιου που το έκανε διάσημο. Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα του Tamagotchi τους, παρέχοντας του φαγητό, παιχνίδι, και καθαριότητα. Καθώς το ψηφιακό κατοικίδιο μεγαλώνει, εξελίσσεται σε διαφορετικά στάδια ζωής, ανάλογα με το πώς το φροντίζετε.

Το Flower Perfume σχέδιο προσθέτει έναν αέρα κομψότητας και είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όσους αγαπούν τα ρομαντικά και φυσικά μοτίβα. Το μικρό και φορητό μέγεθος του Tamagotchi το καθιστά εύκολο να το έχετε πάντα μαζί σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φροντίζετε το ψηφιακό κατοικίδιό σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η έκδοση είναι ιδανική τόσο για όσους θέλουν να αναβιώσουν την εμπειρία του αρχικού Tamagotchi όσο και για νέους παίκτες που θέλουν να γνωρίσουν αυτό το κλασικό παιχνίδι. Το Bandai Tamagotchi Original - Flower Perfume είναι επίσης ένα υπέροχο δώρο για συλλέκτες και για όποιον αναζητά ένα διασκεδαστικό και νοσταλγικό gadget.

Barcode:
  • 3296580429837

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες