Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Bandai Tamagotchi Original - Argyle Heart (P2) (42981)

23.40
095274
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το Bandai Tamagotchi Original - Argyle Heart (P2) (42981) είναι μια επανέκδοση του κλασικού παιχνιδιού Tamagotchi, που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1990 και έγινε γρήγορα ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Αυτή η έκδοση διατηρεί το κλασικό gameplay του αρχικού Tamagotchi, προσφέροντας μια νοσταλγική εμπειρία για όσους μεγάλωσαν με αυτό το εικονικό κατοικίδιο, καθώς και για μια νέα γενιά παικτών.

Το σχέδιο Argyle Heart έχει ένα κομψό και μοντέρνο μοτίβο με ρόμβους και καρδιές, προσθέτοντας μια διακριτική αισθητική στο παιχνίδι. Το Tamagotchi διατηρεί τη χαρακτηριστική μικρή, φορητή μορφή του, που επιτρέπει στους χρήστες να το έχουν μαζί τους όπου κι αν πάνε.

Στο Tamagotchi Original, οι παίκτες φροντίζουν το ψηφιακό κατοικίδιο τους, παρέχοντάς του φαγητό, καθαριότητα και ψυχαγωγία. Ανάλογα με το πώς φροντίζετε το Tamagotchi σας, αυτό θα μεγαλώσει και θα εξελιχθεί σε διαφορετικά στάδια, με το κάθε στάδιο να επηρεάζεται από την ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνει.

Αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αναβιώσουν την εμπειρία του αρχικού Tamagotchi ή να τη μοιραστούν με τα παιδιά τους. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό δώρο για συλλέκτες ή για όποιον αναζητά ένα διασκεδαστικό και νοσταλγικό gadget.

Κατασκευαστής:
Barcode:
  • 3296580429813

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες