Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

LEGO® Jurassic World: Chaos Theory - Dinosaur Missions Stegosaurus Discovery (76965)

67.50
095982
+

Διαθέσιμο σε μία με τρεις εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας.

70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το σετ "LEGO® Jurassic World: Chaos Theory - Dinosaur Missions Stegosaurus Discovery (76965)" περιλαμβάνει συνολικά 769 κομμάτια. Αυτά τα κομμάτια επιτρέπουν τη δημιουργία του Stegosaurus, των μίνι φιγούρων, των οχημάτων και των επιστημονικών εργαλείων, καθώς και άλλων στοιχείων που συνθέτουν το σενάριο παιχνιδιού.

Τι περιλαμβάνει το σετ:

  • 1 Φιγούρα Stegosaurus: Συναρμολογούμενος δεινόσαυρος με κινητές αρθρώσεις.
  • Διάφορες Μίνι Φιγούρες: Περιλαμβάνει χαρακτήρες από το Jurassic World με τα αντίστοιχα αξεσουάρ τους.
  • Οχήματα και Επιστημονικός Εξοπλισμός: Οχήματα όπως τζιπ και τροχοφόρο εργαστήριο, καθώς και διάφορα επιστημονικά εργαλεία για την ανακάλυψη και τη μελέτη των δεινοσαύρων.

Χαρακτηριστικά του σετ:

  • Φιγούρες Δεινοσαύρων: Περιλαμβάνει έναν Stegosaurus, έναν από τους πιο εμβληματικούς δεινόσαυρους της εποχής, σχεδιασμένο με λεπτομέρεια και δυνατότητες κίνησης.
  • Μίνι Φιγούρες: Το σετ περιλαμβάνει διάφορες μίνι φιγούρες χαρακτήρων από το Jurassic World, εξοπλισμένες με τα κατάλληλα αξεσουάρ για την εξερεύνηση και τη μελέτη των δεινοσαύρων.
  • Οχήματα και Εργαλεία: Διαθέτει οχήματα και επιστημονικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στις αποστολές ανακάλυψης και μελέτης των δεινοσαύρων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ένα τζιπ, ένα τροχοφόρο εργαστήριο, και διάφορα επιστημονικά εργαλεία.

Λεπτομέρειες:

  • Ρεαλιστικός Σχεδιασμός: Το Stegosaurus και οι φιγούρες είναι σχεδιασμένα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας ρεαλιστικές αναπαραστάσεις των δεινοσαύρων και των χαρακτήρων της ταινίας.
  • Εξερεύνηση και Ανακάλυψη: Το σετ ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν σενάρια ανακάλυψης και εξερεύνησης δεινοσαύρων, όπως αποστολές αναζήτησης, μελέτης και διάσωσης.
  • Συναρμολογούμενα Οχήματα και Κατασκευές: Το σετ περιλαμβάνει κομμάτια για τη συναρμολόγηση διαφόρων οχημάτων και δομών που εμπλουτίζουν την εμπειρία παιχνιδιού και επιτρέπουν τη δημιουργία λεπτομερών σκηνικών.
  • Δημιουργικό Παιχνίδι: Ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τις κατασκευαστικές τους δεξιότητες και τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν μοναδικές ιστορίες και περιπέτειες στον κόσμο των δεινοσαύρων.

Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής:

Η LEGO είναι γνωστή για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από ασφαλή και ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζοντας ότι οι κατασκευές θα διαρκέσουν και θα προσφέρουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Αυτό το σετ είναι ιδανικό για παιδιά και συλλέκτες που αγαπούν τους δεινόσαυρους και τον κόσμο του Jurassic World. Προσφέρει ατελείωτες ώρες δημιουργικής διασκέδασης και είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε συλλογή LEGO.

Κατασκευαστής:
Barcode:
  • 5702017583198

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες