LEGO® Jurassic World: Chaos Theory - Dinosaur Missions Allosaurus Transport Truck (76966)

97.50
095983
+

Διαθέσιμο σε μία με τρεις εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας.

70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το σετ "LEGO® Jurassic World: Chaos Theory - Dinosaur Missions Allosaurus Transport Truck (76966)" είναι ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό σετ από τη σειρά LEGO Jurassic World. Αυτό το σετ επιτρέπει στα παιδιά να αναπαραστήσουν συναρπαστικές σκηνές με τον Allosaurus και τη μεταφορά του με ένα ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό.

Χαρακτηριστικά του σετ:

  • Φιγούρα Allosaurus: Μία εντυπωσιακή φιγούρα του Allosaurus, σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια και με δυνατότητα κίνησης για να προσφέρει ρεαλιστικές σκηνές παιχνιδιού.
  • Φορτηγό Μεταφοράς: Ένα μεγάλο φορτηγό σχεδιασμένο ειδικά για τη μεταφορά του Allosaurus, με ρεαλιστικά χαρακτηριστικά όπως ανοιγόμενες πόρτες, χώρο φόρτωσης και άλλα στοιχεία.
  • Μίνι Φιγούρες: Το σετ περιλαμβάνει μίνι φιγούρες χαρακτήρων από το Jurassic World, εξοπλισμένες με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη διαχείριση και τη μεταφορά του δεινοσαύρου.
  • Διάφορα Αξεσουάρ: Περιλαμβάνει επιπλέον αξεσουάρ όπως επιστημονικά εργαλεία, εξοπλισμό ασφάλειας και άλλα αντικείμενα που εμπλουτίζουν την εμπειρία παιχνιδιού.

Λεπτομέρειες:

  • Ρεαλιστικός Σχεδιασμός: Ο Allosaurus και το φορτηγό μεταφοράς είναι σχεδιασμένα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μια ρεαλιστική αναπαράσταση των σκηνών από τη σειρά Jurassic World.
  • Αλληλεπίδραση και Περιπέτεια: Το σετ ενθαρρύνει τα παιδιά να δημιουργήσουν σενάρια μεταφοράς και διαχείρισης του δεινοσαύρου, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να αναπαραστήσουν σκηνές δράσης και περιπέτειας.
  • Συναρμολογούμενα Οχήματα και Δομές: Το σετ περιλαμβάνει κομμάτια για τη συναρμολόγηση του φορτηγού και άλλων δομών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία κατασκευής και παιχνιδιού.
  • Δημιουργικό Παιχνίδι: Το σετ προσφέρει μια πλατφόρμα για δημιουργικό παιχνίδι και αφήγηση ιστοριών, επιτρέποντας στα παιδιά να αναπαραστήσουν σκηνές από το Jurassic World ή να δημιουργήσουν τις δικές τους περιπέτειες.

Περιεχόμενα του Σετ:

Το σετ περιλαμβάνει συνολικά 489 κομμάτια. Αυτά τα κομμάτια επιτρέπουν τη δημιουργία της φιγούρας του Allosaurus, του φορτηγού μεταφοράς, των μίνι φιγούρων και των διαφόρων αξεσουάρ που εμπλουτίζουν την εμπειρία παιχνιδιού.

Αυτό το σετ είναι ιδανικό για παιδιά που αγαπούν τη σειρά Jurassic World και τους δεινόσαυρους, προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργικού παιχνιδιού. Είναι επίσης μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε συλλογή LEGO.

Κατασκευαστής:
Barcode:
  • 5702017583204

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες