Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint (XBOXONE)

58.90
Τιμή σε πόντους: 5890 πόντοι
Πόντοι: 88 πόντοι
P108968A
Προπαραγγελία
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Προπαραγγελία. Διαθέσιμο στις 04/10/2019

Με την κυκλοφορία του Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands τον Μάρτιο του 2017, η Ubisoft Paris επανεκκίνησε με επιτυχία τη φόρμουλα του Ghost Recon. Ένα επεισόδιο σχεδιάστηκε από την αρχή για μια νέα γενιά, με ένα τεράστιο και οπτικά εκπληκτικό ανοιχτό κόσμο, που μπορούσε να παιχτεί για πρώτη φορά είτε σόλο είτε online σε co-op τεσσάρων παικτών. Τώρα, το TomClancy’s Ghost Recon®Breakpoint σε βάζει στη θέση των Ghosts, μιας κορυφαίας μονάδας ειδικών επιχειρήσεων των Η.Π.Α, που είναι αποκλεισμένη πίσω στις εχθρικές γραμμές. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει προγραμματισμένο σχέδιο.

Κάθε επικοινωνία με το Auroa έχει χαθεί. Αυτό το αρχιπέλαγος φιλοξενεί την Skell Technology, μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας. Σε στέλνουν εκεί με τη μονάδα σου σε αναγνωριστική αποστολή, αλλά τα ελικόπτερα καταρρίπτονται: η SkellTech έχει πέσει σε λάθος χέρια. Οι Wolves, μια πρώην αμερικανική στρατιωτική μονάδα, έχουν καταλάβει το νησί. Με επικεφαλής τον πρώην συμπολεμιστή σας, τον συνταγματάρχη Cole D. Walker, έχουν επαναπρογραμματίσει τα drones της Skell σε μηχανές θανάτου και είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν, ανεξάρτητα από τις απώλειες. Το TomClancy’s Ghost Recon Breakpoint είναι ένα military shooter που διαδραματίζεται σε έναν ποικιλόμορφο, εχθρικό και μυστηριώδη ανοιχτό κόσμο που μπορείς να παίξεις σόλο ή σε co-op τεσσάρων παικτών. Τραυματισμένος, χωρίς καμία υποστήριξη και κυνηγημένος από πρώην Ghosts, πρέπει να αγωνιστείς για να επιβιώσεις, ενώ έχεις χαθείστοAuroa. Επέλεξε τις σωστές συμμαχίες και αποφάσισε πώς θακαταστρέψεις τον σκληρότερο εχθρό σου.

Χαρακτηριστικά

  • Ανακάλυψε ένα μυστηριώδες και ποικίλο αρχιπέλαγος: Εξερεύνησε το Auroa, έδρα του Silicon Valley γίγαντα SkellTechnology, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, μέσωαέρα, ξηράς και θάλασσας. Βυθίσου σε ένα μυστηριώδες μέρος όπου τα προηγμένα κτίρια συναντούν την άγρια και αδάμαστη φύση. Από τα ψηλότερα φιόρδ και τις χιονισμένες κορυφές μέχρι τους βαθύτερους βάλτους, συνάντησε διαφορετικές φατρίες - από τους Skellersμέχρι τους Home steaders και τους Outcasts - που θα επηρεάσουν την αποστολή σου. Τι συνέβη με τον JaceSkell; Ποιος κινεί τα νήματα; Βρες την αλήθεια και ξεκαθάρισε την πλοκή!
  • Εξόντωσε τον πρώην συμπολεμιστή σου: Αντιμετώπισε τους σκληρότερους εχθρούς σου, τους Wolves, μια πρώην αμερικανική στρατιωτική μονάδα, έτοιμη να χρησιμοποιήσει τις πιο αποτελεσματικές μηχανές θανάτου για να σεεξοντώσει. Οι Wolves ήταν παλιά σαν και εσένα. Έχουν την ίδια εκπαίδευση και εμπειρία με εσένα. Έχουν καταλάβει το αρχιπέλαγος του Auroa, παίρνοντας τον έλεγχο των σημαντικότερων πόρων του νησιού: των drones. Και ηγέτης τους είναι ο πρώην συμπολεμιστής σου, ο συνταγματάρχη Cole D. Walker, οπότε δεν θα έχεις άλλη επιλογή από να τον αντιμετωπίσεις.
  • Τροποίησε το Ghost σου και βίωσε την πλήρη ελευθερία προσέγγισης: Δημιούργησε το χαρακτήρα σου και επέλεξε ανάμεσα σε χιλιάδες συνδυασμούς για να δημιουργήσεις το τέλειο Ghost. Κάνε loot τα υλικά από τον κόσμο, δημιούργησε και αναβάθμισε τα όπλα σου με πολλαπλά εξαρτήματα και αναβάθμισε τα εργαλεία σου για να προσαρμόσεις το Ghost σου σε κάθε κατάσταση αλλά και στον τρόπου που παίζεις. Πειραματίσου με ένα ολοκαίνουργιο classsy stem που σου δίνει περισσότερες πιθανότητες να νικήσεις τους εχθρούς σου. Θέλεις να παίξεις επιθετικά; Μπορείς να παίξεις εξωφρενικά. Θέλεις να παίξεις ως ελεύθερος σκοπευτής; Μπορείς να πάρεις ειδικά πυρομαχικά που σου δίνουν μεγαλύτερη εμβέλεια και ακρίβεια. Μπορείς επίσης να παίξεις stealth με το Panther class και να χρησιμοποιήσεις μια βόμβα καπνού για να ξεφύγεις από τους εχθρούς σου. Το TomClancy's Ghost Recon Breakpoint έχει μεγιστοποιεί τις επιλογές σου αλλά και τον τρόπο που διασκεδάζεις.
  • Ζήσε τη ζωή ενός αληθινού Ghost αποκλεισμένου πίσω στις εχθρικές γραμμές: Δοκίμασε τις ικανότητές επιβίωσης σου και προσαρμόσου στα ποικίλα εάφη του Auroa. Απότομες πλαγιές, συνεχόμενοι τραυματισμοί και κόπωση είναι οι νέες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Δημιούργησε μια βάση με τους συμπαίκτες σου, διαχειρίσου τον εξοπλισμό, την τάξη και τα όπλα και ρύθμισε τις στρατηγικές σου. Εάν τραυματιστείς στη μάχη, θα πρέπει να συρθείς στην ασφάλεια για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου ή εάν ένας συμπαίκτης σου τραυματιστεί, θα πρέπει να τον σηκώσεις και να τον μεταφέρεις σε ασφαλές μέρος ώσπου να θεραπεύσεις τους τραυματισμούς του. Χρησιμοποίησε νέα εργαλεία, όπως το minidrone, που θα σου επιτρέψουν να συγχρονίσεις πολλαπλούς στόχους, ακόμη και όταν παίζεις solo.
  • Απόλαυσε μια αληθινή κοινωνική εμπειρία με νέο progression που μοιράζεται και το καλύτερο Endgame περιεχόμενο.: Όπως και να αποφασίσεις να παίξεις, στο TomClancy’s Ghost Recon Breakpoint, θα έχεις πάντα τον ίδιο χαρακτήρα: την ίδια τυποποίηση, τις ίδιες δεξιότητες και τα ίδια όπλα. Διατηρείς και βελτιώνεις την πρόοδό σου τόσο στο PvE όσο και στο PvP. Το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint είναι επίσης μια πραγματικά κοινωνική εμπειρία. Βρες τους φίλους σου στο νέο SocialHUB, παίξε μαζί την καμπάνια ή μπεςσε μια αρένα PvP για έναν έντονο αγώνα 4v4. Η περιπέτεια δεν σταματά εκεί! Το παιχνίδι θα ενημερώνεται τακτικά και θα υποστηρίζεται χρόνια μετά το λανσάρισμα. Νέα κεφάλαια ιστορίας θα συνεχίσουν να επεκτείνουν την ιστορία, και νέα χαρακτηριστικά θα προστίθενται συνεχώς. Νέες κατηγορίες και δυνατότητες παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμες, όπως events και ένα ολοκαίνουριο είδος endgame περιεχομένου: Επιδρομές (Raids).
Κατασκευαστής:
UBISOFT
Κατηγορία Παιχνιδιού:
  • Action
  • Adventure

Μπορεί να σας αρέσουν