Προσοχή! Για τη καλύτερη κ ποιο άμεση εξυπηρετήσει σας το site μας χρησιμοποιεί Cookies . OK

Among Us: Crewmate Edition (Xbox One/Xbox Series X)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 34.99
27.90
Κερδίζετε: 7.09 (20%)
Έκπτωση 20%
Τιμή σε πόντους: 2790 πόντοι
Πόντοι: 42 πόντοι
P111352A
2 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Η The Among Us: Crewmate Edition περιλαμβάνει:

  • Το βασικό παιχνίδι The Among Us και όλα τα είδη DLC: Airship, Polus & MIRA HQ Skins και τα πακέτα Hamster Pet, Bedcrab Pet, Brainslug Pet, Stickmin Pet και Mini Crewmate, Αποκλειστικό ψηφιακό υλικό για την retail έκδοση
  • Mια τρισδιάστατη θήκη από τον Hannako Lambert
  • Ένα φύλλο με αυτοκόλλητα από την Alyssa Herman,
  • 1 από τις 12 ειδικές κάρτες πρόσβασης από τον Hannako Lambert
  • Μια αφίσα με τον χάρτη σχεδιασμένη από τον Cannon Kissane
  • Κωδικό για 6 wallpapers PC/ Mobile Phone από την Amy Liu

Γίνετε μέλος μιας ομάδας σε ένα multiplayer παιχνίδι ομαδικότητας και προδοσίας για πολλούς παίκτες! Παίξτε online με 4 έως 15 παίκτες καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε το διαστημόπλοιό σας και να επιστρέψετε στον πολιτισμό. Αλλά προσέξτε ...μπορεί ανάμεσα σας να υπάρχει ένας εξωγήινος που θα σας χαλάσει τα σχέδια! Ένας ή περισσότεροι εξωγήινοι έχουν μπει στην ομάδας σας αντικαθιστώντας τους συμπαίκτες σας. Ο στόχος τους είναι να εξαλείψουν το υπόλοιπο πλήρωμα πριν το πλοίο φτάσει στο σπίτι του. Οι εξωγήινοι θα σαμποτάρουν το πλοίο, θα κρυφτούν μέσα σε αεραγωγούς, θα εξαπατήσουν τους συμπαίκτες σας για να παραμείνουν ανώνυμοι και στο τέλος θα σκοτώσουν το πλήρωμα.

Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, οι παίκτες δουλεύουν ήρεμοι και προσπαθούν να ολοκληρώσουν το έργο τους ... έως ότου ο Impostor χτυπήσει! Μόλις κάποιος από την ομάδα αναφέρει ένα ξένο σώμα ή κάποιος από τους συμπαίκτες σας υποψιάζεται κάτι, τότε όσοι από την ομάδα σας έχουν επιβιώσει θα πρέπει να συζητήσουν ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι απατεώνες και πιθανόν να τους αποβάλουν από την ομάδα Οι εξωγήινοί όμως προσπαθούν να προσποιηθούν ότι είναι συμπαίκτες σας και να τους μπερδέψουν όλους! Εάν οι εξωγήινοι παραμείνουν μετά την ψηφοφορία του πληρώματος, όλοι επιστρέφουν στη συντήρηση του πλοίου μέχρι να βρεθεί ένας νέος εξωγήινος. Εάν όλοι οι εξωγήινοι απομακρυνθούν ή η ομάδα ολοκληρώσει όλες τις εργασίες του πλοίου, τότε η ομάδα κερδίζει!  

Κατασκευαστής:
Innersloth
Barcode:
  • 5016488138161
Φίλτρο:
  • Puzzle