Προσοχή! Για τη καλύτερη κ ποιο άμεση εξυπηρετήσει σας το site μας χρησιμοποιεί Cookies . OK

Yakuza 6 The Song of Life (HITS) (PS4)

19.50
Τιμή σε πόντους: 1950 πόντοι
Πόντοι: 29 πόντοι
P110583A
1 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Στο Yakuza 6: Song of Life, ο Kazuma Kiryu θα μάθει πόσα μπορεί κανείς να θυσιάσει στο βωμό της οικογένειας, αν τελικά η πίστη σε μια ανώτερη ιδέα είναι πιο ισχυρή από τους δεσμούς αίματος και θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία έρευνα που θα φωτίσει όλες τις πτυχές της ζωής των πιο κοντινών του ανθρώπων.

Η ιστορία του αρχίζει βολικά μόλις βγαίνει από τη φυλακή μετά από τρία χρόνια, γερασμένος και πιο αδύναμος, ο πρωταγωνιστής μας ανακαλύπτει ότι η κόρη του Haruka λείπει από το ορφανοτροφείο και ξεκινά την αναζήτησή του. Φτάνει στα υπόγεια του Kamurocho και μαθαίνει ότι την χτύπησε αυτοκίνητο και είναι σε κώμα. Ανακαλύπτει ότι η Haruka έχει και γιό που χρειάζεται φροντίδα. Με το μωρό στο χέρι ο Kiryu ξεκινά το ταξίδι του από την παραλιακή πόλη Onomichi και φτάνει στη Hiroshima στην αναζήτηςη της Haruka και της ιστορίας της, στην αναζήτηση των σκοτεινότερων μυστικών της Hiroshima yakuza.

Ζήσε μια μοναδική περιπέτεια στα πανέμορφα γραφικά τοπία της Ιαπωνίας, με τα ρεαλιστικότερα γραφικά που έχει φέρει ποτέ η Dragon Engine που εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες του PS4. Η συνολική ατμοσφαιρική fully-voiced (γιαπωνέζικα) εμπειρία σε μεταφέρει στο σκοτεινό υπόκοσμο της Yakuza με τη μορφή ταινίας η σειράς πάνω στο θέμα αυτό.

Κατασκευαστής:
SEGA
Barcode:
  • 5055277038008
Φίλτρο:
  • Adventure