Προσοχή! Για τη καλύτερη κ ποιο άμεση εξυπηρετήσει σας το site μας χρησιμοποιεί Cookies . OK

DEF JAM RAPSTAR (PS3)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 17.00
14.90
Κερδίζετε: 2.10 (12%)
Έκπτωση 12%
Πόντοι: 22 πόντοι
PS30328
10 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Def Jam Rapstar διασπάται σε τρεις τρόπους: Καριέρα, το οποίο όπως κάθε άλλο παιχνίδι της μουσικής, σας ακολουθεί δεδομένου ότι προσπαθείτε να πάρετε μέσα από κάθε κομμάτι, ενώ προσφέρει συμβουλές και προτάσεις για το πώς να χτυπήσει ορισμένες σημειώσεις ή να χτυπάει? Κόμματος, το οποίο είναι στάνταρ στα γρήγορα ", στο οποίο περιέχονται μπορείτε απλά να πάρει το μικρόφωνο και να πάει? και Freestyle mode, το οποίο αν είστε εκκολαπτόμενος αστέρι ραπ είναι ο τρόπος για σας. Η τελευταία αυτή λειτουργία σάς επιτρέπει να ρίξει τις δικές τους στίχους σου για πολλά περιλαμβάνεται beats και διαδρομές. Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα συγκεκριμένα δείγματα που τα κουμπιά πρόσωπο του ελεγκτή σας, που σας επιτρέπει την ελευθερία να ρίξει έξω κάποια κτύπησε σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να βοηθήσει με παρακολουθείτε freestyle σας.

Μια άλλη δροσερή πτυχή για σας ράπερ έξω υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας βίντεο ραπ. Εάν έχετε τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη με το όραμα 360 σας ή αν έχετε το EyeToy συνδέονται στο PS3 σας, μπορείτε να καταγράψετε τις επιδόσεις σας και στη συνέχεια να επιστρέψετε και να προσθέσετε γραφικά ή απλά οπτικά εφέ για να ενισχυθεί η συνολική απόδοσή σας. Ήμουν σε θέση να δείτε αυτήν τη δυνατότητα από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια της E3, και είναι αρκετά ισχυρή, δίνοντας στον παίκτη όλα τα είδη των επιλογών για να κάνει standout του βίντεο.

Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο όμως, ήταν το παιχνίδι της κοινωνικής άγκιστρα. Οι προγραμματιστές, Terminal Reality, έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά δημιουργώντας έναν ολόκληρο online κοινότητα για το παιχνίδι? Μετά τη σύνδεση με την Def Jam ιστοσελίδα Rapstar, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό, να φορτώσετε έθιμο βίντεο τους δικαίωμα από το παιχνίδι, πρόκληση φίλους τους για να Rap μάχες , ή ακόμη και ψηφοφορία για μάχες συνεχίζονται με άλλους φίλους. Η κοινωνική πτυχή είναι πραγματικά πολύ λεπτομερείς, όπως μπορείτε να λάβετε μάχες ραπ μέσω κονσόλας, στην ιστοσελίδα σας, Facebook, Twitter, ή ακόμα και μέσω ενός μηνύματος κειμένου στην κινητή συσκευή σας. Η μάχη ραπ έργα που έχουν και οι δύο παίκτες ανεβάσετε ένα βίντεο του εαυτού τους αρωματισμού το ίδιο τραγούδι, και στη συνέχεια οι φίλοι τους μπορούν να ψηφίσουν οι οποίοι είχαν την καλύτερη εικόνα, και με τη σειρά της να κερδίσει τη μάχη. Έχετε επίσης την επιλογή να αρνηθεί μια μάχη - αλλά μην μειωθεί πάρα πολλοί ειδάλλως η αξιοπιστία σας θα αρχίσουν να υποφέρουν και κανείς δεν θα σας δεχτούμε στο πλήρωμά τους ή θέλουν να σας πρόκληση για μια μάχη.

Κατασκευαστής:
KONAMI
Barcode:
  • 4012927052426
Φίλτρο:
  • Life Simulation