Προσοχή! Για τη καλύτερη κ ποιο άμεση εξυπηρετήσει σας το site μας χρησιμοποιεί Cookies . OK

Assassin's Creed Origins & Assassin's Creed Odyssey Double Pack (PS4)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 59.99
27.90
Κερδίζετε: 32.09 (53%)
Έκπτωση 53%
Τιμή σε πόντους: 2790 πόντοι
Πόντοι: 42 πόντοι
P112105A
Εξαντλημένο
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Η Ubisoft προσφέρει τα 2 best sellers Assasin's Creed Origins & Odyssey, ταξιδεύοντας τον χρήστη στην Αρχαία Ελλάδα και Αίγυπτο.

Assassin's Creed Odyssey

Καταδικαστήκατε σε θάνατο από την οικογένειά σας, τώρα ξεκινήστε ένα ταξίδι που θα σας μεταμορφώσει από εξόριστο μισθοφόρο σε θρυλικό αρχαίο Έλληνα ήρωα και ανακαλύψτε την αλήθεια για το παρελθόν σας. Χαράξτε τον δικό σας δρόμο σε έναν πανέμορφο κόσμο όπου τα βουνά συγκρούονται με τη θάλασσα. Συναντήστε τις διασημότερες φυσιογνωμίες της Αρχαίας Ελλάδας και ανακαλύψτε ένα καθοριστικό σημείο στην ιστορία που διαμόρφωσε τον δυτικό πολιτισμό

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς παιχνιδιών Assassin’s Creed, μπορείτε να διαλέξετε ποιον χαρακτήρα θα ενσαρκώσετε στο ταξίδι σας, τον Alexios ή την Kassandra. Προσαρμόστε τον εξοπλισμό σας, αναβαθμίστε τις ικανότητές σας και παραμετροποιήστε το πλοίο σας στο ταξίδι σας να γίνετε αρχαίος Έλληνας θρύλος.

Assassin's Creed Origins

Ο Bayek είναι ένας ταλαντούχος πολεμιστής που έχει το ρόλο του Medjay, είναι δηλαδή εκλεκτός του Φαραώ για να προστατεύει και να βοηθά τους ανθρώπους της Αιγύπτου. Ωστόσο, ο Φαραώ δυσκολεύεται να διατηρήσει την ισορροπία και να κυβερνήσει αποτελεσματικά με αποτέλεσμα η χώρα να βρίσκεται στα πρόθυρα του εμφυλίου, με την Κλεοπάτρα να προσπαθεί να αναλάβει το θρόνο

Εξερευνήστε τα αμμοδαρμένα βασίλεια της Αρχαίας Αιγύπτου από την πλούσια αγροτική βλάστηση του Δέλτα του Νείλου έως την απόλυτη απομόνωση της Όασης της Σίβα ή τις απίστευτες πυραμίδες της Γκίζας και της Μέμφιδας, ο εικονικός κόσμος της Αρχαίας Αιγύπτου είναι δικός σας για να τον εξερευνήσετε όπως θέλετε.


Κατασκευαστής:
UBISOFT
Barcode:
  • 3307216146018
Φίλτρο:
  • Action
  • Adventure