Προσοχή! Για τη καλύτερη κ ποιο άμεση εξυπηρετήσει σας το site μας χρησιμοποιεί Cookies . OK

LEGO Batman 3: Beyond Gotham (PC)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 17.90
14.99
Κερδίζετε: 2.91 (16%)
Έκπτωση 16%
Πόντοι: 22 πόντοι
PC0443
1 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Τo Best-Seller LEGO Batman επιστρέφει με μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση!

Στο Lego Batman 3: Beyond Gotham, η Caped Crusader ενώνει τις δυνάμεις της με τους σούπερ ήρωες της DC Comics και μαζί ταξιδεύουν στο διάστημα για να σταματήσουν τον κακό Brainiac, ο οποίος σκοπεύει να καταστρέψει τη Γη.

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των Lantern Rings, ο Brainiac συρρικνώνει κόσμους για να προσθέσει στη διεστραμμένη συλλογή του μικροσκοπικές πόλεις από όλο τον κόσμο. Τώρα οι μεγαλύτεροι σούπερ ήρωες και οι πιο πονηροί κακοποιοί πρέπει να ενωθούν και να ταξιδέψουν σε διαφορετικούς κόσμους, για να βρουν τα Lantern Rings και να σταματήσουν τον Brainiac πριν να είναι πολύ αργά...

  • Συναρπαστικές διαστημικές μάχες. Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, πολεμήστε με τον Batman και τους συμμάχους τους στο διάστημα και σε διάφορους κόσμους, όπως οι Zamaron και Odym.
  • Μεγάλη ποικιλία από ήρωες αλλά και κακοποιούς της DC Comics. Παίξτε και ξεκλειδώστε περισσότερους από 150 μοναδικούς χαρακτήρες με εκπληκτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων μελών της Justice League και μεγάλων φιγούρων LEGO όπως οι Cyborg, Solomon Grundy και πολλόι άλλοι.
  • Μοναδική ιστορία με νέα πλοκή και ανατροπές. Surprising disguises, Brainiac's mind control ability, and the power of the Lantern rings bring a whole new twist to characters you thought you knew.
  • Hackάρετε computers και terminals. Μπείτε σε έναν εικονικό κόσμο και βγείτε από λαβύρινθους, παλέψτε σε αρένες και παλέψτε να βρείτε το σωστό κωδικό.
  • Bat-tastic Gadget Wheel. Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού, διαλέξτε και αναβαθμίστε την στολή του χαρακτήρα σας και τις δυνατότητες σας
Κατασκευαστής:
WARNER BROS.
Barcode:
  • 5051892182997
Φίλτρο:
  • Adventure