Προσοχή! Για τη καλύτερη κ ποιο άμεση εξυπηρετήσει σας το site μας χρησιμοποιεί Cookies . OK

Company of Heroes 2: All Out War Edition (PC)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 29.00
24.00
Κερδίζετε: 5.00 (17%)
Έκπτωση 17%
Τιμή σε πόντους: 2400 πόντοι
Πόντοι: 36 πόντοι
P110527A
1 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το Company of Heroes 2: Το All Out War Edition είναι το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου (RTS) του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Γνωρίστε τον πόλεμο στην Ευρώπη όπως ποτέ πριν. Οδηγήστε τις δυνάμεις σας σε ιστορικές νίκες σε δύο επικές εκστρατείες που εκτείνονται από το Στάλινγκραντ μέχρι τη Μάχη των Αρδεννών. Επιστράτευσε πέντε μοναδικές factions σε μια απίστευτη επιλογή από multiplayer και skirmish scenarios. Έντονες Co-OP και challenging αποστολές σας περιμένουν στο Theatre of War Expansions.

Το Company of Heroes 2: Το All Out War Edition περιλαμβάνει επίσης έναν δωρεάν κωδικό του Company of Heroes 2 για ένα ακόμη άτομο, με όλα τα DLC Commanders, επίσημα Soundtrack, και το Franchise Artbook. Για να το μοιραστείτε με κάποιον φίλο σας.

Εμπνευσμένο από την ιστορία – βασισμένο στη στρατηγική, το Company of Heroes 2: Το All Out War Edition βασίζεται στην κληρονομιά βραβευμένων παιχνιδιών.

Η άριστη οπτική απεικόνιση των στοιχείων, ολοκληρώνει την εμπειρία. Η ρεαλιστική φυσική και η απίστευτη λεπτομέρεια αυξάνουν το immersion σας στα συνεχώς μεταβαλλόμενα καταστροφικά περιβάλλοντα. Νιώστε τη μάχη καθώς τα οχήματα συνθλίβουν τα οδοφράγματα, το πυροβολικό σαρώνει το τοπίο, και τις ρωγμές κάτω από τεθωρακισμένα απειλώντας έναν παγωμένο πεδίο.

Κατασκευαστής:
SEGA
Barcode:
  • 5055277039685
Φίλτρο:
  • Strategy