Προσοχή! Για τη καλύτερη κ ποιο άμεση εξυπηρετήσει σας το site μας χρησιμοποιεί Cookies . OK

Fifa 22 + Pre-order Bonus (Xbox Series X)

72.90
Τιμή σε πόντους: 7291 πόντοι
Πόντοι: 109 πόντοι
P111327A
Προπαραγγελία
+
Προπαραγγελία. Διαθέσιμο στις 01/10/2021
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το FIFA 22 έρχεται και φέρνει μία νέα εποχή FIFA σε κάθε mode του παιχνιδιού και ένα football game ακόμα πιο κοντά στη πραγματικότητα!

Νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού 

Από τους αναθεωρημένους τερματοφύλακες έως τις νέες επιθετικές τακτικές, νιώστε τη διαφορά στο γήπεδο με νέες δυνατότητες παιχνιδιού στο FIFA 22.

Career Mode

Ζήστε τα ποδοσφαιρικά σας όνειρα στο Career mode του FIFA 22 καθώς δημιουργείτε έναν σύλλογο και τους οδηγείτε από υποψηφίους υποβιβασμού σε παγκόσμιους γίγαντες και απολαύστε μια ανανεωμένη εμπειρία καριέρας που σας δίνει περισσότερους τρόπους για να προχωρήσετε, να επιτύχετε και να βυθιστείτε στο ταξίδι Pro μέσα στο παιχνίδι.

Volta Football

Το Volta Football επιστρέφει με περισσότερο αέρα σε όλο το γήπεδο και νέους τρόπους για να εκφράσετε το στυλ σας και να συνδεθείτε με την ομάδα σας σε γειτονιές street football σε όλο τον κόσμο.

Απόλυτη ομάδα FIFA 22

Το FUT 22 επανασχεδιάζει τα τμήματα των αντιπάλων και τους FUT Champions για να δημιουργήσει έναν πιο προσιτό τρόπο για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας και την πρόοδό σας ενάντια σε άλλους παίκτες. Σας δίνει ακόμη περισσότερους τρόπους για να κάνετε το σύλλογο σας δικό σας με νέα βάθη προσαρμογής τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου και εισάγει το FUT Ήρωες - η επιστροφή μερικών από τους πιο αξέχαστους παίκτες του ποδοσφαίρου.

Pro Clubs

Με νέες επιλογές προσαρμογής που κάνουν το σύλλογό σας να ξεχωρίζει στους πάγκους και στο γήπεδο, ένα νέο σύστημα ανάπτυξης παικτών που σας δίνει τον έλεγχο της ανάπτυξης του Virtual Pro σας και ένα βελτιστοποιημένο κοινωνικό παιχνίδι που το κάνει πιο εύκολο από ποτέ να βρείτε το επόμενο παιχνίδι σας. Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε την ομάδα μαζί για μια νέα εποχή Pro Clubs

Pre-order Bonus

Προπαράγγείλτε το FIFA 22 και αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικό ψηφιακό περιεχόμενο: - Προσφορά περιορισμένου χρόνου: FUT Heroes Player item - Ones to Watch Player item - Πρόσβαση στο παιχνίδι 4 ημέρες νωρίτερα - 4600 πόντοι FIFA - Team of the Week 1 Player item - Kylian Mbappé Loan item - FUT Ambassador Loan Player Pick - Career Mode Homegrown Talent

Κατασκευαστής:
EA GAMES
Φίλτρο:
  • Sports