Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Disney Infinity 2.0 - Toy Box Combo Pack Set With Stitch and Merida

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 69.90
34.90
Κερδίζετε: 35.00 (50%)
Έκπτωση 50%
FIG1296
4 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Το "Disney Infinity 2.0 - Toy Box Combo Pack Set" με τους χαρακτήρες Stitch και Merida είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει φυσικές φιγούρες με ψηφιακή αλληλεπίδραση σε ένα εικονικό περιβάλλον. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τον δικό τους κόσμο χρησιμοποιώντας αγαπημένους χαρακτήρες της Disney.

Χαρακτηριστικά:

  1. Φιγούρες: Το σετ περιλαμβάνει τις φιγούρες του Stitch και της Merida. Αυτές οι φιγούρες τοποθετούνται στη βάση του Disney Infinity, επιτρέποντας στους παίκτες να τις χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι.
  2. Toy Box Mode: Ο τρόπος Toy Box επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τον δικό τους κόσμο, χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και αντικείμενα. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν επίπεδα, παιχνίδια και περιπέτειες, τα οποία μπορούν να μοιραστούν με άλλους παίκτες.
  3. Δράση και Περιπέτεια: Οι χαρακτήρες έχουν τις δικές τους μοναδικές ικανότητες και επιθέσεις, επιτρέποντας στους παίκτες να εξερευνήσουν και να πολεμήσουν σε διάφορα περιβάλλοντα και σενάρια.
  4. Προσαρμογή: Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τους χαρακτήρες τους με διάφορα κοστούμια και αντικείμενα, δίνοντας μια προσωπική πινελιά στον κόσμο τους.
  5. Συμβατότητα: Το Disney Infinity 2.0 είναι συμβατό με φιγούρες και περιεχόμενο από την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού, επιτρέποντας στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν την ήδη υπάρχουσα συλλογή τους.

Το "Disney Infinity 2.0 - Toy Box Combo Pack Set" με τους Stitch και Merida είναι ιδανικό για τους λάτρεις της Disney και τους παίκτες που απολαμβάνουν τη δημιουργικότητα και την αλληλεπίδραση με φυσικές φιγούρες σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες δημιουργίας και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες.

Κατασκευαστής:
DISNEY
Barcode:
  • 8717418444884
Φίλτρο:
  • Disney Infinity