Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Banpresto Narutop99: Naruto - Uchiha Itachi Statue (16cm) (89265)

33.70
095449
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Η Banpresto Narutop99: Naruto - Uchiha Itachi Statue (16cm) (89265) είναι μια εντυπωσιακή φιγούρα από τη δημοφιλή σειρά Naruto, που απεικονίζει τον Uchiha Itachi, έναν από τους πιο αγαπητούς και μυστηριώδεις χαρακτήρες της σειράς. Αυτή η φιγούρα κυκλοφόρησε στο πλαίσιο του Narutop99, που είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός δημοτικότητας χαρακτήρων του Naruto, όπου οι φαν ψήφισαν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά:

  • Ύψος: Η φιγούρα έχει ύψος 16 εκατοστά, καθιστώντας την ιδανική για έκθεση σε ράφια ή συλλογές.
  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής: Η Banpresto είναι γνωστή για την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη χρήση ποιοτικών υλικών στις φιγούρες της. Ο Itachi είναι αναπαριστάμενος με ακρίβεια, αποτυπώνοντας την αυστηρή αλλά και ήρεμη προσωπικότητά του.
  • Δυναμική πόζα: Ο Itachi απεικονίζεται σε μια εμβληματική στάση, που αποπνέει την αίσθηση της δύναμης και της σοφίας του, στοιχεία που είναι συνώνυμα με τον χαρακτήρα του.
  • Συλλεκτική αξία: Ως μέρος του Narutop99 και της ειδικής σειράς φιγουρών, αυτή η φιγούρα έχει συλλεκτική αξία για τους φαν του Naruto και ειδικά για τους λάτρεις του Uchiha Itachi.

Αυτή η φιγούρα είναι ιδανική για συλλέκτες και φανατικούς του Naruto, προσφέροντας μια μοναδική απεικόνιση ενός από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς.

Κατασκευαστής:
BANPRESTO
Barcode:
  • 4983164892659

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες