Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Banpresto Jujutsu Kaisen: King Of Artist - Toji Fushiguro Statue (22cm) (89199)

33.70
094680
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Η Banpresto Jujutsu Kaisen: King Of Artist - Toji Fushiguro Statue (κωδικός 89199) είναι ένα αγαλματίδιο ύψους 22 εκατοστών που απεικονίζει τον Toji Fushiguro, έναν από τους πιο δυνατούς και επικίνδυνους χαρακτήρες του anime και manga Jujutsu Kaisen. Ο Toji, γνωστός για τις εξαιρετικές του ικανότητες ως δολοφόνος και την έλλειψη μαγικής δύναμης (Cursed Energy), είναι ένας από τους πιο φοβερές φιγούρες της σειράς.

Αυτή η φιγούρα ανήκει στη σειρά King of Artist, η οποία φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των φιγουρών και την πιστότητα στην απεικόνιση των χαρακτήρων. Ο Toji παρουσιάζεται σε μια εντυπωσιακή στάση μάχης, με την χαρακτηριστική του εμφάνιση, τα μυώδη του χαρακτηριστικά και το ξίφος του, έτοιμος για δράση. Η στάση του και η έκφρασή του αντικατοπτρίζουν την ψυχρή και αδίστακτη φύση του, ενώ οι λεπτομέρειες στα ρούχα και τη φυσική του κατάσταση προσθέτουν ρεαλισμό.

Αυτό το αγαλματίδιο είναι μια εξαιρετική προσθήκη για κάθε θαυμαστή του Jujutsu Kaisen και ιδανικό κομμάτι για συλλέκτες που αναζητούν μία λεπτομερή και δυναμική απεικόνιση ενός από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς.

Κατασκευαστής:
BANPRESTO
Barcode:
  • 4983164891997

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες