Προσοχή! Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας το site μας χρησιμοποιεί cookies. OK

Banpresto Figure Ex: Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - Tengen Uzui Statue (18cm) (89285)

33.70
095463
5 Τμχ:
+
70.00 γιαΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Η Banpresto Figure Ex: Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - Tengen Uzui Statue (κωδικός 89285) είναι ένα αγαλματίδιο ύψους 18 εκατοστών που απεικονίζει τον Tengen Uzui, έναν από τους ισχυρότερους και πιο επιβλητικούς χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba. Ο Tengen είναι ένας από τους Hashira, τους κορυφαίους κυνηγούς δαιμόνων, γνωστός ως Sound Hashira λόγω των μοναδικών του ικανοτήτων που συνδυάζουν την ταχύτητα και τον ήχο.

Η φιγούρα αποτυπώνει τον Tengen με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, φορώντας τη χαρακτηριστική του στολή μάχης και τα περίτεχνα αξεσουάρ του, όπως το περίβλημα στο κεφάλι του και τα μεγάλα, δίδυμα ξίφη του, που είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με μια αλυσίδα. Η δυναμική πόζα του τον παρουσιάζει σε μια εντυπωσιακή στάση μάχης, αναδεικνύοντας την ισχυρή και επιβλητική παρουσία του.

Αυτή η φιγούρα είναι ιδανική για τους συλλέκτες και τους θαυμαστές του Demon Slayer, καθώς αποδίδει πιστά την εμφάνιση και τον δυναμισμό του Tengen Uzui με εξαιρετική προσοχή στις λεπτομέρειες και την υψηλή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Banpresto.

Κατασκευαστής:
BANPRESTO
Barcode:
  • 4983164892857

Skroutz Group

Διαθεσιμότητα:
1 έως 3 ημέρες