FIFA 16 USED (PS4)

EA SPORTS
11.90
Πόντοι: 18 πόντοι
5030947112875
Κατόπιν Παραγγελίας Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

 Το FIFA 16 καινοτομεί σε όλο το γήπεδο και σας φέρνει ένα ισορροπημένο, αυθεντικό και συναρπαστικό παιχνίδι που σας επιτρέπει να παίξετε με τον τρόπο που θέλετε έχοντας ακόμα πιο έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού. Περιλαμβάνει νέους τρόπους παιχνιδιού! Το FIFA 16 σας φέρνει νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού όπως τα Confidence in Defending (Εμπιστοσύνη στην Άμυνα), Control in Midfield (Έλεγχος στο κέντρο του Γηπέδου) και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας Moments of Magic (Στιγμές Μαγείας). Νέοι παίκτες, αλλά και έμπειροι παίκτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους θα έχουν τη δυνατότητα να Συναγωνιστούν σε Μεγαλύτερο Επίπεδο (Compete at a Higher Level) με το νέο FIFA Trainer. Καινοτομίες σε όλο το Γήπεδο. Νέοι τρόποι παιχνιδιού. Συναγωνιστείτε σε Μεγαλύτερο Επίπεδο.
Παίξτε όμορφα στο FIFA 16.

INNOVATION ACROSS THE ENTIRE PITCH (ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ)
Confidence in Defending (Εμπιστοσύνη στην Άμυνα)

Αμυντική Ευκινησία (Defensive Agility). Μια λίστα από 25 αλλαγές στις αμυντικές κινήσεις δημιουργεί νέους, πιο ευκίνητους αμυντικούς που καλύπτουν τους αντίπαλους επιθετικούς. Οι αμυντικοί μπορούν να κάνουν ομαλές, συνεχόμενες κινήσεις καθώς αλλάζουν κατεύθυνση με πλάγια βήματα και πλησιάζουν τον αντίπαλο, κάνοντας τις αντιπαραθέσεις 1-προς-1 πιο ισορροπημένες. Οι μεγαλύτερες ταχύτητες και η μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων επιτρέπουν στους αμυντικούς να παραμείνουν με τον αντίπαλο τους για ακόμα περισσότερο.
Αμυνθείτε ως μονάδα (Defend as a Unit). Βασιστείτε στους συμπαίκτες σας για να καλύψουν τα κενά καθώς αντιμετωπίζετε έναν επιθετικό. Νέα Τ.Ν. άμυνας δίνει στους παίκτες σας καλύτερη αντίληψη των σημείων-κλειδί του γηπέδου σε σχέση με τη μπάλα και τον αντίπαλο τους. Οι συμπαίκτες σας θα κινηθούν για να καλύψουν πολύπλοκες επιθέσεις και να σταματήσουν επιθετικές κινήσεις από διάφορες γωνίες και πλευρές του γηπέδου.
Νέες τακτικές τάκλιν (New Tackling Fundamentals). Νέες συμπεριφορές τάκλιν σας δίνουν νέες επιλογές για μπείτε στη μέση και να πάρετε τον έλεγχο της μπάλας. Ένα νέο σύστημα τάκλιν με ολίσθηση σας επιτρέπει να βγείτε από το τάκλιν και να περάσετε στη θέση σας. Υπάρχει πλέον μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές τάκλιν όπως η Προσποίηση Τάκλιν, Εναέρια Τάκλιν και Τάκλιν με όλο το σώμα.
Control in Midfield (Έλεγχος στο Κέντρο του γηπέδου)

Έξυπνο κόψιμο ανάπτυξης επίθεσης (Interception Intelligence). Ελέγξτε το κέντρο του γηπέδου με τη νέα μορφή νοημοσύνης που σας επιτρέπει να αμυνθείτε και να μπλοκάρετε πιθανά περάσματα για πάσες για μια πιο αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού στο μέσο του γηπέδου. Επανασχεδιασμένη ειδικά για το FIFA 16, η νοημοσύνη αυτή μπορεί να τροποποιηθεί μέσα από το μενού Player Instructions για να μπορείτε να ελέγξετε πόσο επιθετικοί θα γίνουν οι παίκτες σας στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν τη μπάλα. Έχετε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού στο κέντρο του γηπέδου.
Πάσες με συγκεκριμένο στόχο (Passing With Purpose). Το FIFA 16 φέρνει την επανάσταση στις πάσες. Εκτελέστε γρήγορες διεισδυτικές πάσες και στοχεύστε με ακρίβεια τους συμπαίκτες σας. Χρησιμοποιήστε τη νέα συστοιχία κουμπιών για να περάσετε τις πάσες άμεσα στους συμπαίκτες σας ακόμα και σε περιορισμένο χώρο, και αποκτήστε ακόμα περισσότερες επιλογές επίθεσης. Οι πάσες με συγκεκριμένο στόχο αντισταθμίσουν τη νοημοσύνη για έξυπνο κόψιμο ανάπτυξης επίθεσης και δημιουργούν μια πιο αληθινή εμπειρία ποδοσφαίρου με ρίσκα/ευκαιρίες ενώ πασάρετε τη μπάλα.
Moments of Magic (Στιγμές Μαγείας)

Τρίπλες χωρίς επαφή (No Touch Dribbling). Ο Lionel Messi χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος ελέγχου της τρίπλας που σας επιτρέπει να αποφασίσετε πως και πότε θα ακουμπήσετε τη μπάλα. Μπορείτε να αφήσετε τη μπάλα να κινηθεί για να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε προσποίηση και να περάσετε από την άμυνα του αντιπάλου ακριβώς όπως κάνει ο Messi στα καλύτερα του. Κερδίστε χρόνο για τους συμπαίκτες σας κάνοντας Τρίπλες χωρίς επαφή, για να μπορέσουν να προωθηθούν στο κενό χώρο, να ελέγξετε το ρυθμό του παιχνιδιού, να μπερδέψετε έναν αμυντικό και να δημιουργήσετε Στιγμές Μαγείας.
Προωθημένες μπαλιές (Dynamic Crossing). Οι προωθημένες πάσες στο FIFA 16 αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο εκτελεστής και ο αποδέκτης της πάσας πλησιάζουν την μπάλα. Οι εκτελεστές πλησιάζουν τη μπάλα με ρεαλιστικές κινήσεις, ενώ οι αποδέκτες θα οδηγηθούν από την τροχιά της μπάλας για να την πλησιάσουν καλύτερα και να χρησιμοποιήσουν την κίνηση τους για την αποδοχή. Το νέο σύστημα στόχευσης σας επιτρέπει να χειριστείτε καλύτερα τη μπάλα και θα βάλει τους αμυντικούς σε δύσκολη θέση καθώς περισσότερες μπαλιές θα περνάνε την αμυντική γραμμή.
Τελείωμα ακριβείας (Clinical Finishing). Οι παίκτες σας έχουν καλύτερη κατανόηση για το που να στείλουν τη μπάλα για ένα θεαματικό τελείωμα. Θα δείτε περισσότερες κατευθυνόμενες πάσες και ρεαλιστικές τροχιές μπάλας. Οι δυναμικές ταχύτητες και οι τροχιές κατεύθυνσης θα κάνουν τα γκολ ακόμα πιο συναρπαστικά.

COMPETE AT A HIGHER LEVEL (ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)

Προπονητής FIFA (FIFA Trainer). Είτε είστε έμπειρος παίκτης, είτε αρχάριος, το FIFA Trainer θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις δυνατότητες σας. Μάθετε ενώ παίζετε με το προαιρετικό HUD που σας δίνει επιλογές παιχνιδιού ανάλογα με τη θέση σας στο γήπεδο και το επίπεδο του προπονητή που επιλέξατε (αυτόματο ή χειροκίνητο). Οι βασικές οδηγίες θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε, ενώ οι 'ψαγμένες' συμβουλές θα βελτιώσουν το παιχνίδι των πιο έμπειρων παικτών. Είναι σαν να έχετε έναν έμπειρο προπονητή στο πλευρό σας.
Παιχνίδια Ικανοτήτων: Βασικό επίπεδο (Skill Games: Basic Level). Ένα νέο επίπεδο με παιχνίδια ικανοτήτων σχεδιασμένο ειδικά για παίκτες που παίζουν το EA SPORTS FIFA για πρώτη φορά.

NEW WAYS TO PLAY (ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ)

Εθνικές ομάδες γυναικών (Women's National Teams). Για πρώτη φορά στην ιστορία του EA SPORTS FIFA θα μπορείτε να παίξετε με τις 12 καλύτερες εθνικές ομάδες γυναικών σε διάφορες καταστάσεις παιχνιδιού σε online και offline. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά γραφικά και μοντέλα παικτών για γυναίκες, αλλά τεχνολογία motion capture σε παίκτριες της εθνικής ομάδας της Αμερικής για καλύτερη απεικόνιση της κίνησης. Οι γυναικείες ομάδες είναι διαθέσιμες στο Kick Off, ένα Offline Τουρνουά και τα Online Friendly Matches.
Αριθμός Online Παικτών: 1-22
Αριθμός Offline Παικτών: 1-4 (PS4), 1-4 (Xbox One), 1-4 (PC)
Προτεινόμενες ρυθμίσεις για PC: Intel i5-2550K @ 3.4 Ghz – 8GB Ram – Radeon HD 6870

*Απαιτείται σύνδεση στο ιντερνετ και λογαριασμός Origin. Πρέπει να είστε άνω των 13 ετών για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.
© 2015 Electronic Arts Inc. EA, EA SPORTS and the EA SPORTS logo are trademarks of Electronic Arts Inc.
© FIFA and FIFA's Official Licensed Product Logo are copyrights and/or trademarks of FIFA. All rights reserved. Manufactured under license by Electronic Arts Inc. All other trademarks are the property of their respective owners.

Κατασκευαστής:
  • EA SPORTS
Barcode:
  • 5030947112875
Κατηγορία Παιχνιδιού:
  • Sports

Μπορεί να σας αρέσουν