Pro Evolution Soccer 2016 D1 Edition (Χ-ΟΝΕ)

KONAMI
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 27.00
14.90
Κερδίζετε: €12.10 (45%) Έκπτωση 45%
Πόντοι: 22 πόντοι
X-ONE0051
+

 

 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015

Με την Προ-Παραγγελία του PES 2016 θα πάρετε μία σειρά από bonus που θα σας δώσουν ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ομάδα σας (myClub) στο Online Mode του παιχνιδιού.

Neymar 1x Δανεικός : Το παιδί θαύμα της Βραζιλίας, ο παίκτης από τη Santos που τάραξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο και χάρισε στη Barcelona το δεύτερό της Treble τη σεζόν 2014-15 έρχεται στην ομάδα σας δανεικός για 10 αγώνες ώστε να σας δώσει ένα αρχικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 1 Παίκτης της UEFA TEAM: Ronaldo? Messi? Neuer? Είτε πάρετε κορυφαίο επιθετικό, είτε τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου, είτε ενισχύσετε το κέντρο η την άμυνά σας με ένα SUPER παίκτη, όλες οι επιλογές είναι οι καλύτερες του κόσμου, και οποιοσδήποτε από αυτούς τους παίκτες θα απογειώσει την ομάδα σας και θα σας βοηθήσει να συντρίψετε τους αντιπάλους σας που δεν έχουν ένα τέτοιο όπλο στη δική τους ομάδα 10.000 GP x 10 Εβδομάδες: Τα Game Points είναι το συνάλλαγμα με το οποίο αγοράζετε παίκτες και προσωπικό για την ομάδα σας. 10 Recovery Items: Πρόκειται για τα αντικείμενα που ενισχύουν τη φυσική κατάσταση όλης της ομάδας μέσω αποθεραπείας και επιταχύνουν τη βελτίωσή της. 3x Συμβόλαια παιχτών: Κάντε άμεσα 3 μεταγραφές για την ομάδας κάτι που θα σας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την αρχή της season.

Σύνθετο σύστημα σύγκρουσης
Η φυσικότητα του σύγχρονου παιχνιδιού έχει βελτιωθεί στο PES 2016 με σημαντικά ανανεωμένο το σύστημα σύγκρουσης, υπολογίζοντας πώς αλληλοεπιδρούν οι παίκτες και δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ανάλογα με το είδος της πρόσκρουσης.

Εναέρια Δύναμη
Με το νέο σύστημα που δίνει βάση στον σωματότυπο του παίχτη οι μονομαχίες στον αέρα είναι μια εντελώς μοναδική εμπειρία στο PES 2016.

Τέλεια άμυνα
Κάνοντας προβολή στον κατάλληλο χρόνο αυτό θα κάνει τον επιτιθέμενο παίχτη να χάσει την μπάλα και να κερδίσετε εσείς την κατοχή.

Goal Keeper ID
Σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η ποιότητα και να προστεθεί μοναδικότητα στην απόδοση, νέες παράμετροι τερματοφύλακα έχουν προστεθεί.

Έλεγχος Πανηγυρισμών
Οι παίκτες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των πανηγυρισμών μετά από κάποιο goal ώστε να μεγιστοποιήσουν τον ενθουσιασμό τους όταν σκοράρουν.

Νέο Master League Το διάσημο και εξαιρετικά δημοφιλές Master League έχει αλλάξει με νέα στοιχεία, επιτρέποντας στους χρήστες να βυθιστούν στον διοικητικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Νέα Visuals
Εκμετάλλευση των πολλών εξελίξεων της Fox Engine. Οι εικόνες έχουν δεχθεί τεράστια αναβάθμιση. Για παράδειγμα οι παίκτες θα βουτάνε στην βροχή για να κερδίσουν την κατοχή. Νέος
νυχτερινός φωτισμός και πραγματική υφή χλοοτάπητα είναι μερικές από τις βελτιώσεις.

Δυναμική Καιρού
Για πρώτη φορά στη σειρά PES, έχει εισαχθεί η δυναμική καιρού, με την έναρξη της βροχής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι από την αρχή. Σε συνδυασμό με την ολοένα και πιο ρεαλιστική φυσική της μπάλας, η βροχή παίζει σημαντικό ρόλο στην ροή του παιχνιδιού. Ο αμυντικός είναι πιο πιθανό να γλιστρήσει και να πέσει λόγω του βρεγμένου γηπέδου.

Ανθρώπινη κίνηση
Προσπαθώντας να γίνει πιο ρεαλιστική η κίνηση του παίκτη, 3 νέα animation έχουν προστεθεί. Οι τερματοφύλακες έχουν τώρα μια πληθώρα από κινήσεις ενώ τα σουτ, οι πάσες, οι ντρίπλες και τα τάκλιν θα αλλάζουν animation ανάλογα με την περίσταση.

Κατασκευαστής:
  • KONAMI
Barcode:
  • 4012927111116
Κατηγορία Παιχνιδιού:
  • Sports

Μπορεί να σας αρέσουν