Overwatch (Game of the Year Edition) (Xbox one)

BLIZZARD
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 69.90
32.90
Κερδίζετε: €37.00 (53%) Έκπτωση 53%
Πόντοι: 49 πόντοι
X-ONE0242
+

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA OVERWATCH  GAME OF YEAR :

Overwatch® - 10 Bonus Loot Boxes : Αποκτήστε 10 κουτιά Loot Boxes τα οποία περιέχουν τυχαία αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσετε την εμφάνιση των ηρώων σας. Τα Loot Boxes μπορεί να περιλαμβάνουν SkinsEmotesVictoryPoses Voices LinesSpreys και Highlights Intros, καθώς και Credits που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε άλλα είδη προσαρμογής του ήρωα σας.

Overwatch® - Hero Skins :  Ένας φόρος τιμής στο αρχικό Overwatch όπου θα αποκτήσετε τις vintage στολές Blackwatch Reyes ή Strike-Commander Morrison. Εξερευνήστε την προέλευση άλλων ηρώων με το Overstred Bastion, Security Chief Pharah ακόμη και το Slipstream Tracer!

Heroes of the Storm™ - Tracer Hero : Πηγαίνετε στο Nexus με την Tracer και εκπλήξτε τους εχθρούς σας

World of Warcraft® - Baby Winston Pet  To χαριτωμένο και εξαιρετικά πνευματικό, κατοικίδιο Baby Winston θα είναι δίπλα σας καθώς πολεμάτε στην Azeroth.

Diablo® III - Mercy's Wings  Οι δαιμονικές δυνάμεις του High Heavens και Burning Hells στις φτερούγες του Mercy. Όλο το Sanctuary θα ξέρει για την υπακοή σας στο Overwatch!

StarCraft® II In-game Portraits and a Hearthstone® Card Back!  Με τα πορτραίτα των TracerReaperPharahWinstonBastion καιSoldier: 76, είστε σίγουροι πρωταθλητές του Koprulu.  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στο Hearthstone μια κάρτα με θέμα το "Overwatch"!

Το παιχνίδι απαιτεί σταθερή σύνδεση στο internet

Ο Κόσμος χρειάζεται ήρωες!

Πάλεψε για το μέλλον
Στρατιώτες. Επιστήμονες. Εξερευνητές. Εκκεντρικοί.
Εν μέσω παγκόσμιας κρίσης, μια ειδική ομάδα ηρώων από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκε για να επαναφέρει την ειρήνη σε έναν κόσμο που ταλανιζόταν από τους πολέμους:

Η ομάδα Overwatch έδωσε τέλος στην κρίση και συνέβαλε στη διατήρηση της ειρήνης στις δεκαετίες που ακολούθησαν, εγκαινιάζοντας μια εποχή έντονης εξερεύνησης, καινοτομίας και ανακάλυψης. Ωστόσο, μετά από πολλά χρόνια, η επιρροή της ομάδας Overwatch μειώθηκε, οδηγώντας εντέλει στη διάλυσή της.

Διάλεξε έναν ήρωα
Στο Overwatch συναντάμε ένα ευρύ φάσμα μοναδικών ηρώων, από την εξερευνήτρια που ταξιδεύει στο χρόνο και την οπλισμένη πολεμίστρια με το πυραυλοκίνητο σφυρί, έως το ρομπότ-μοναχό με τις αξεπέραστες δεξιότητες. Κάθε ήρωας απαιτεί διαφορετικό τύπο παιχνιδιού και μόνο αποκτώντας απόλυτο έλεγχο των ικανοτήτων τους μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις πραγματικές τους δυνατότητες. Κανένας ήρωας δεν είναι ίδιος με άλλο.

Παίξε το ρόλο σου
Είτε μάχεσαι στην πρώτη γραμμή καλύπτοντας τους συμπαίκτες σου με την ενεργειακή σου ασπίδα είτε υποστηρίζεις τους συμμάχους σου ενισχύοντας τις καταστροφές των εχθρών, οι ικανότητες του ήρωα που διαλέγεις έχουν σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματικές ως τμήμα της ομάδας. Το μυστικό της νίκης είναι να γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς τις ικανότητές σου αρμονικά με αυτές των συμπαικτών σου.

Ομαδικοί στόχοι
Οι ομάδες ηρώων μάχονται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο κόσμος είναι το πεδίο μάχης σου: Λάβε μέρος σε διαφορετικές αποστολές, από την προστασία των μυστικών που κρύβει ο αινιγματικός ναός του θεού Άνουβι έως την ασφαλή συνοδεία μιας συσκευής ηλεκτρομαγνητικών παλμών μέσω του King's Row.

Κατασκευαστής:
  • BLIZZARD
Barcode:
  • 5030917216695
Κατηγορία Παιχνιδιού:
  • Action
  • First Person Shooter